CENTRE D’EDUCACIÓ INFANTIL “ DISNEY”

Benvolguts pares:
A continuació us voldríem informar d’una sèrie de punts que són d’interès general.

CONVINDRIA QUE GUARDESSIU AQUESTA CIRCULAR PERQUÈ NO TINGUEU CAP DUBTE RESPECTE ALS TEMES QUE ES TRACTEN .

1. La nostra escola està oberta des de les 06.00 hores del matí fins a les 19:30 hores del vespre.
2. L’escola tancarà el de juliol .
3. Com a totes les” llars d’infants”, el mes de juliol és un mes com a qualsevol altre i per tant, s’ha d’abonar la mensualitat vingui o no vingui el nen a l’escola. El curs escolar consta d'11 mensualitats.
4. És obligatori portar la bata i la motxilla de l’escola tots els dies, i el xandall a l’hivern i l’uniforme (pantalons verds i samarreta taronja) per les següents activitats:
• Per a fer la psicomotricitat dimarts i dijous.
• Per anar a la piscina.
• Per anar a les excursions.

L’equip de l’escola es compra a la mateixa escola.

5. Per a parlar amb la tutora dels vostres fills se li ha de demanar hora amb antelació.
6. Per parlar amb la directora és preferible posar-vos en contacte amb ella mitjançant una trucada al mòbil 649594000 per poder concertar una entrevista, o bé per tal de resoldre qualsevol dubte.
7. Les fitxes dels nens de P-2, es cobraran al mes d’octubre dins del rebut i són per tot el curs. El seu preu és . Els pares que vulguin comprar – les pel seu compte, ho han de dir el més aviat possible a la directora.
8. Els nens disposaran d’un matalàs que servirà per fer la migdiada i que tindrà un cost de 41€ i s’inclourà en el rebut d' Octubre.
9. Els nens disposen d’una agenda i el seu preu és de 10 €
10. El material escolar té un cost de 30 € i tal com estava indicat en el llistat de preus, i es cobra cada tres mesos ( octubre, gener i abril).
11. L’entrada a les classes serà de les 9 a les10 hores i la sortida serà des de les 14’30 fins les 17 hores. Els bebès tenen l’horari adaptat a les necessitats dels pares. A partir de les 17 ens podeu deixar als infants sense cost adicional.

 

 

Atentament:


LLAR D’INFANTS DISNEY.

<-torna

C. Girona, numero 12, Montcada i Reixac 08110 - Telefon: 935 726 719 / 685 544 552- llardisney@yahoo.es