MATRÍCULA OBERTA

Per rebre informació, podeu trucar al telèfon 685 544 552 o 935726719 i concertarem una entrevista personalitzada.

L'equip de Disney Montcada.

 

 

ANGLÈS

Al segon trimestre introduirem classes d’anglès dos dies per setmana.
Es treballaran conceptes bàsics com els colors, els dies de la setmana, els números, joguines, animals, estacions...
Evidentment són molt petits, però això farà que es familiaritzin amb l’idioma.

MÚSICA

També aquest curs hem introduït la música amb el mestre de música Pere Salicrú. A continuació veurem en què consisteix una classe de música:

La classe de música té diferents parts:

1ª – CANÇONS – Els alumnes estan asseguts al terra fent un semicercle, i el professor els hi va ensenyant cançons: populars, de temàtica del curs, de personatges, també els hi explica contes musicals, etc., tot fent-los participar vocal i gestualment i ajudant-se d´imatges relacionades amb els temes tractats: els dies de la setmana, els colors, els sentits, els nombres, el propi cos, o bé l´orinal, el xumet, els plors...la temàtica és molt amplia. (És a dir, les cançons estan relacionades directament amb les àrees d'aprenentatge del currículum d'educació infantil: coneixement d'un mateix, de l'entorn i comunicació i llenguatge.)

2ª – BALL – A continuació ens posem dempeus i ballem sols, per parelles, trios, rotllana o fem trens. Les nostres cançons de ball admeten moviment i sovint estan fetes expressament per potenciar la psicomotricitat i la relació entre els infants. A més a més, afegim al repertori altres danses com: valsos, rock & rolls, balls de diferents països i de classics moderns com Elvis, els Beatles, els Rollings, Elton John, etc. Tot el repertori esta adaptat al llenguatge pertinent a les edats amb les que treballem.

3ª – AUDICIÓ – Finalment tornem a seure i ha arribat el moment de relaxar-nos. Aleshores parlem de compositors clàssics i cantem cançons fetes a partir de músiques que els identifiquen i també amb la seva imatge (bits): Bach, Vivaldi, Mozart, Beethoven, Strauss, etc. A més, fem audicions de fragments curts de les seves obres tot escoltant amb respecte i silenci. Promovent d'aquesta manera l'interès per la música i l'educació de la seva sensibilitat artística.

Durant el curs també oferirem el “Taller d´instuments musicals” on apropem als nens i nenes el só de diferents instruments en directe de forma divertida i propera.

http://www.peresalicru.com/taller.html


El principal objectiu és fer que l´alumne visqui la música de manera lúdica però, donant-li el màxim de coneixements musicals i alhora reforçant sempre que puguem tot allò que aprèn a l´escola.

…...........................................................................................................

DISCOGRAFIA:

http://www.peresalicru.com/cds.html

Les cançons d´en Pere i Alba fa més de 20 anys que sonen a les millors escoles de Barcelona i són força conegudes a tota Catalunya i fins i tot a les Illes i al País Valencià.


A final de curs farem una classe de música oberta, on podran assistir els pares.

BITS D’INTEL•LIGÈNCIA

Els BITS d’intel•ligència actuen com unitats d’informació (làmines o fotos) que es mostren a l’alumne, com unitats coherents i significatives, que l’alumne podia reconèixer, memoritzar i reutilitzar en diferents contextos.
En un bit, l’estímul visual, va unit a un altre estímul auditiu.

Exemple: animals salvatges.
Per veure-ho punxi aquí:

LLEÓ / TIGRE / HIENA

Els bits d’intel•ligència tenen com a objectius: millorar l’atenció i concentració, respondre a la curiositat i iniciativa dels nens, desenvolupar i estimular la memòria, aprendre més ràpid, contribuir al desenvolupament visual i auditiu del nen.
Els introduirem, a l’igual que l’anglès, al segon trimestre, després de Nadal.


 

C. Girona, numero 12, Montcada i Reixac 08110 - Telefon: 935 726 719 / 685 544 552- llardisney@yahoo.es